Az Ezeréves királyság

A Földnek lesz egy pihenőnapja, amikor békesség lesz, és a dolgok hasonlóan (de nem ugyanúgy) fognak működni, mint ahogy az eredeti terv szerint lett volna. Nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy mi lesz az Ezeréves királyság alatt. Véleményem szerint nem csodák sokasága lesz bemutatva, és nem repkedni fogunk össze-vissza a levegőben; hanem éppen az lesz bemutatva és bebizonyítva, hogy hogyan lehet természetes munkával helyrehozni és fenntartani a földet. Meg lesz mutatva az embernek, hogy mennyi csodálatos lehetőség van a természetes világban, mikor a bűn átka nem tud szabadon érvényesülni. A Szeretet rendszerében ez nagyon jól fog működni. Végre nem azért fog dolgozni az ember, hogy valamiképp előbbre jusson a másiknál, hanem egymást segítve fogunk munkálkodni. Nem egymás ellen fogunk küzdeni, hanem egymásért. Csak minimális veszteségek lesznek, mivel a bűn vissza lesz szorítva. Az igazságszolgáltatás valóban jogszolgáltatás lesz. Lesznek börtönök is, viszont ezek nem bűnözőgyárak lesznek mint ma, hanem normális, szeretetlégkörű, nevelő és munkaadó intézmények.

Nem lesznek háborúk! Nem kell többé fegyverekre költeni. Pusztítás helyett építés lesz. Ma még elképzelhetetlen fejlődés lesz. Tudósok jönnek elő az ismeretlenségből. Azok, akik idáig csak rejtegették a találmányaikat és felfedezéseiket, érdektelenségből, pénzhiányból, vagy az attól való félelem miatt, hogy találmányaikat ellopják, vagy rosz célra használják fel. (Ma hiába fedeznek fel nagyszerű dolgokat, megeszi az eredményt a versengés, a konkurencia. Hiába találnak ki valamit, drága pénzért szabadalmaztatják, aztán vagy felhasználják, vagy nem. Ha meg más is kitalálja ugyanazt, beperelik őket, sok-sok költséget okozva. Emiatt a kispénzű, ma jobb ha nem is talál fel semmit; nem tudja megfizetni a jogászokat hogy nézzenek utána, sért -e vele szabadalmat. Nem tudja fizetni a perköltségeket ha arra kerül a sor, és nem tudná fizetni a bírságot sem, ha nem neki adnának igazat. Szabadalmaztatni pedig megintcsak nem tudja a saját erejéből.)

Meg fog változni a jogrend. Leegyszerűsödik és az igazi alapokra áll. De ami a lényeg: Nem a törvény fog uralkodni hanem a Szeretet, azaz a Szeretet Törvénye, amely a szívekben van. Nem lesz bürokrácia, hanem szabadság. De nem az a szabadság aminek ma az anarchia a következménye, hanem az egymásért munkálkodó szabadság. Ezelőtt csak kis közösségeknek és rövid időkre sikerült ezt megvalósítani. Milyen jó lesz mikor szinte az egész világ így fog működni!

A tudomány és az ipar, nagyon sok mindent ki fog hozni. Megszűnik az energiaválság, hiszen már most is el vagyunk látva elegendő energiával, csak ostobán használjuk fel. Nagy naperőművek lesznek a tengerek egyenlítőhöz közeli felületein, és a teljes Földet behálózó energiatovábbító rendszer fog működni. Az autók közlekedhetnek majd az út alá rejtett mágnes-pályákon, központi energiával és biztonsági vezérléssel ellátva. Minimális kopással, minimális veszéllyel, váltórendszerekkel, és természetesen a hálózatról való lecsatlakozás lehetőségével, hiszen a saját kis energiahordozójával is napokig-hetekig képes lesz bárhol mászkálni két töltés között. Nem lesz annyi zajos szerkezet. Biztosan sokat kell majd dolgozni az első időkben, de a boldog reménységben nem lesz ez nehéz. Meg lesz tisztítva a levegő, a víz, és a földkéreg a szennyező anyagoktól. Kezdetben hatalmas gépek fogják átrágni a földet, vegyelemezni, megszűrni, szétválasztani a nem oda illő anyagokat. Ugyanígy a tengerek vizeit is. A ma ismert technikával is mennyi mindent meg lehetne oldani. Képzeld el, mennyi minden lesz még, amiről most elképzelésünk sincs!

100-200 Milliárd ember is fog élni a földön, mégsem lesz tömegnyomor, és lesz elegendő élelem. Egy kis kert annyi élelmet fog tudni termelni, amennyi egy egész családnak elég lesz. A szeretet óriási nyereségekkel fog tudni működni. Az élelem oda tud majd menni, ahol szükség van rá. Nem kell feleslegesen utazni minden nap, mert jól meg lesz szervezve, hogy ki hova és miért menjen. Élvezet lesz dolgozni és alkotni ebben a közegben. Nem lesz a rengeteg felesleges adminisztráció, mert a bizalom és a szeretet feleslegessé teszi ezeket.

Az iskolák érdekesek lesznek a gyerekeknek. A tanulóknak óriási étvágyat fog csinálni az amit tanulnak, ösztönözve őket nemcsak a tudás begyűjtésére, hanem ennél is inkább a logikus gondolkodásra, alkotásra. Az Ember ismerni fogja a Valóságot, és ismerni fogja a saját testi-lelki felépítését is. Így az orvostudomány is rengeteg mindent meg fog oldani: Isten meg fogja mutatni hogy mennyi csodatartalékja van még a természetes gyógyításnak. Ezért sokkal egészségesebbek lesznek az emberek mint ma, így jóval hosszabb ideig fognak élni és alkotni. A száz éves ember még fiatalnak fog számítani.

Az erdők és a hegyek is szépek lesznek, és sok állat lesz bennük. Emberi lesz az egész, nem olyan, mint egy fantasztikus filmben, ami az ember félelmeiből született. Királyunk pedig nemcsak a legjobb uralkodó lesz, hanem a Legnagyszerűbb Személy, aki létezik ebben a Világegyetemben és azon kívül: Maga a SZERETET, az ÚR JÉZUS KRISZTUS.

Miért nem csináltuk ezt meg eddig? A legjobb bor a végére marad. Pedig ez még valójában csak a bemutatás lesz. Ez a demó verzió, sokkal jobb, működőképesebb lesz, mint az eredetileg nem is tervezett fizetős ami most van, amelyet mi kényszerítettünk ki a bűnnel. A végleges, ingyenes verzió az a mennyben van kialakítva, a helyett, amit mi az Ádám papával együtt tönkretettünk. Az lett volna az első, eredeti, és mégis tökéletes világ; egyenesen az embereknek alkotva.

Kedves olvasóm! Az édenkertet mi pusztítottuk el. A föld az lényegében ugyanaz maradt, csak tönkretettük mégpedig elég alaposan. De sok minden magától is regenerálódna, csak nagyon sok idő alatt. Odafigyeléssel és szeretettel még több mindent meg tudunk javítani. Isteni segítséggel még annál is többet. Még egy darabig kell használnunk a földet, ezért meg lesz javítva kissé, amint ezt fentebb leírtam. Azután teljesen új lakhelyet fogunk kapni, egy elképzelhetetlenül csodás új otthont, ami hasonlít is a földre meg nem is. De ehhez, meg kell még tennünk néhány felelőségteljes lépést, és valószínűleg át kell még élnünk néhány nehéz évet is.

©istenszereto.com